tisdag 30 oktober 2007

kattägare


yes indeed, är numera stolt kattägare. hämtade en svart kattunge i landskrona i lördags. J döpte henne till Ninja. superbusig, pratig och kelig. ligger och sover mellan min och J's datorer när vi sitter här. älskar att leka med garnnystan och papperstussar och går absolut inte på lådan om den inte är tillräckligt ren.

har dock funderat mkt nu på att faktiskt skaffa en till eftersom jag alltid velat ha två - så de kan vara kompisar och leka med varandra och sådär. ^^ hittade en kull med vita kattungar på blocket och mailade ägaren, får se hur det går. lagom häftigt att ha en helsvart kisse och en helvit.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjingeling.

Grattis till kissemissen! Du lyckades övertala J till slut alltså? Hehe.

Det brukar vara rätt lugnt så länge som katterna är små. Ninja kommer säkert vara lite elak mot den nya i början, men den nya kommer inte bry sig så mycket. Viktigast är att ni ägnar lika mycket uppmärksamhet till Ninja som ni gjorde innan den nya katten kom, så att hon inte känner sig bortglömd eller "utbytt". Mina bråkade i typ 1 vecka ordentligt, men det blev bättre varje dag, och till slut så började de tvätta varann och sova brevid varann och sådär. När man kastrerat dem så brukar det gå lättare också.

Ni kan ha bara en låda, men 2 matskålar så de kan äta samtidigt och sådär...

Men viktigaste som sagt, ägna Ninja massa uppmärksamhet, kela, lek, ge godis osv.

Forum om katter finns här:
http://www.katt.nu/
Massa bra information. =)

Ha det gott och lycka till!
Kram

Anonym sa...

Aww så supergullig den är ^.^